چهارشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۱

معرفی تیم طراحی

آقای محمدرضا اتابکی، دانشجوی کارشناسی ورودی ۱۴۰۰ رشته مهندسی کشاورزی- گیاه پزشکی دانشگاه ارومیه می‌باشند. ایشان بسیار علاقمند به رشته خود بوده و در این زمینه یک فناور بالقوه محسوب می‌شوند. دکتر مینا راستگو فارغ التحصیل رشته بیماری شناسی گیاهی از دانشگاه تهران، عضو هیئت علمی گروه گیاهپزشکی دانشگاه ارومیه می‌باشند که هم اکنون در حال تحقیق روی عوامل بیماری‌زای گیاهی می‌باشند.

دکتر مینا راستگو کارشناسی مهندسی گیاهپزشکی خود را در دانشگاه ارومیه، کارشناسی ارشد گیاهپزشکی، گرایش بیماری‌شناسی گیاهی را دانشگاه شیراز و دکتری تخصصی را در دانشگاه تهران تمام کرده‌اند و در حال حاضر استادیار گروه گیاهپزشکی دانشکده کشاورزی می‌باشند.

معرفی فناوری

این گلدان دارای فناوری چراغ رشد و آبیاری تمام هوشمند، سیستم نظاره‌گر (رطوبت خاک، رطوبت محیط، دمای هوا، دمای خاک)، خاصیت ضد حشره شامل چسب و تور ضد حشره، سیستم ایجاد جریان هوای مصنوعی برای تهویه و ایجاد اختلال در پرواز حشرات آفت و ناقل بیماری‌های گیاهی، سیستم بازیافت آب مصرفی، هشداردهنده کم بودن دما و رطوبت و پخش موسیقی با امکانات حرفه ای، قابلیت کشت هیدروپونیک (بدون خاک)، سیستم پخش موسیقی، دستگاه پخش، بلوتوث، AUX، کارت اس دی یا همان رم و فلش با قابلیت کنترل توسط ریموت از فاصله ده متری، شارژر فست در در صورت نبود برق برای شارژ تلفن همراه، چراغ اضطراری و حتی لپ تاپ می‌باشد. گیاهان بخاطر رشد در شرایط بهینه، در برابر آفات و بیماریهای گیاهی مقاوم می‌شوند. وجود پمپ ایجاد موج داخل ظرف باعث می‌شود آب داخل گلدان فاسد و گندیده نشود. برق کل گلدان توسط یک پنل خورشیدی و مستقل از سیستم برق شهری می‌تواند تامین -شود. گلدان در ابعاد مختلف قابل طراحی است. همچنین می‌توان آن را به عنوان گلدان عمودی در مکان-های کوچک برای استفاده بهینه از فضا نیز طراحی کرد.

مزایای رقابتی

-ایجاد فضای منظم و حساب شده برای کشت گیاهان و سهولت نگهداری گیاهان با شرایط دلخواه

-صرفه جویی در مصرف آب و نهاده‌های کشاورزی

-کنترل اتوماتیک شرایط نگهداری گیاهان مختلف