جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

Farshid Aram - Research Topic Editor - Frontiers | LinkedIn

دکتر فرشید آرام موفق به دریافت جایزه علمی معتبر بنیاد ملی نخبگان شده است. این جایزه به افرادی اعطا می‌شود که سهم قابل توجهی در زمینه علمی خود داشته باشند و تعهد خود را به پیشرفت تحقیقات علمی نشان دهند.

دانشگاه ارومیه علاوه بر این افتخار، با اعطای مدرک ممتاز دکتر آرام از دستاوردهای ایشان تقدیر خواهد کرد. این گواهی بر تلاش و فداکاری دکتر آرام در رشته خود و قدردانی شایسته‌ای از مشارکت‌های علمی وی است.

دکتر آرام در زمینه تحقیقات علمی فعالیت برجسته‌ای داشته است و کار وی تأثیر قابل توجهی در این زمینه داشته است. او مقالات متعددی را در مجلات علمی برتر به چاپ رسانده است و تحقیقات او مورد استناد گسترده همتایانش قرار گرفته است.

بنیاد ملی نخبگان و دانشگاه ارومیه هر دو مؤسسه‌های بسیار معتبری هستند و قدردانی از دستاوردهای دکتر آرام گواهی بر تلاش وی برای پیشبرد دانش علمی است. این جایزه افتخاری قابل توجه برای دکتر آرام است و این تقدیر شایسته را به ایشان تبریک می‌گوییم.

دانلود نامه برگزیدگی