امروز

دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳

تولید و بسته‌بندی کشمش ارگانیک صادراتی با رنگ ثابت بدون مواد شیمیایی کارگاه بسته‌بندی کشمش پاشایی از سال ۱۳۸۴ به طور مستقیم در | تولید انواع کشمش فعالیت داشته و دارد. این واحد مرغوبترین مواد اولیه تولید را به طور مستقیم از کشاورزان باغدار شهرستان ارومیه خریداری نموده و توسط تیم | فنی که به طور کامل آموزش دیده با رعایت دستورالعمل‌های دقیق استاندارد و بهداشت صنایع غذایی، کنترل و با کیفیت برتر نسبت به بسته‌بندی محصول نهایی با به روز‌ترین تکنولوژی بالا جهت تحویل به سراسر جهان آماده می‌نماید. هدف اصلی این واحد ارائه راه حل‌ها و طرحهای جامع در زمینه ارتباطات تجاری گسترده‌تر در داخل و خارج کشور در جهت صادرات انواع خشکبار و کشمش می‌باشد. این واحد تولیدی در طول یک دهه فعالیت خود، قراردادهای متعددی در ارتباط با | تجارت خارجی و داخلی با همتایان خود، منعقد نموده است. موفقیت کارگاه سورتینگ و بسته‌بندی پاشایی در بازارهای رقابتی حاصل عواملی چون: ظرفیت بالای تولید، کیفیت بالا، قیمت رقابتی، تحویل به موقع می‌باشد. این واحد محصولات را مطابق با نیاز مشتری با بهترین کیفیت تهیه و در بسته‌بندی‌های ۵.۱۰ کیلوگرمی ارائه می‌نماید. این واحد خط تولید را با دستگاه لیزر و همچنین دستگاه فلزیاب تجهیز کرده و سعی درارائه محصول با کیفیت واقعی ناب ایرانی می‌باشد. این گروه تولیدی به دلیل موقعیت جغرافیائی و استراتژی اقتصادی بسیار مطلوب منطقه. و مجهز بودن به دستگاه‌های مکانیزه و پرسنل مجرب و تنوع بسته‌بندی و قابلیت تولید انبوه آمادگی کامل جهت ارائه محصولات با کیفیت و مرغوب به هموطنان ایرانی و کشور‌های همجوار را دارا می‌باشد. این گروه تولیدی توانسته است با شعار کیفیت بالا محصولات و قیمت مناسب در مدت زمان کوتاه در دنیای رقابت که همان رضایت مندی مشتریان می‌باشد با سایر کارخانه‌ها وجه تمایز | کیفیتی ایجاد نماید.

 

ارسال پروپوزال

تصویر: 
گروه تقاضا: 
غذایی و آشامیدنی
ماهیت تقاضا: 
مشکلات کیفی
مهلت ارسال پیشنهاده: 
--
شهر: 
ارومیه
وضعیت تقاضا: 
فعال